1-2-Check logo.png

Missie en Visie

Het team van 1-2-Check bestaat uit ondernemers, psychologen en hartverwarmende mensen. Wij zijn bij elkaar gekomen omdat we geloven in de kracht van samen: 

Samen staan we sterk

Samen. Wat kun je niet allemaal bereiken als je de krachten bundelt? Wij geloven sinds jaar en dag al in dit concept en hebben in 2020 besloten om dit in de praktijk te brengen. We hebben SAMEN onze laatste spaarcentjes in 1-2-Check gestopt en zijn gaan vliegen. En sindsdien zijn we niet te stoppen! 

Mensen bij elkaar brengen

Zeker in deze Corona tijd, maar al ver hiervoor geloven wij dat door met mensen in gesprek te gaan er zoveel leuke ideeen voortkomen. Ja, wij zijn die rasoptimisten, so what? Het is ons bedrijf en we doen het lekker op onze manier, lekker puh ugh :P
 

Klanten helpen met besparen

Als je kijkt hoeveel onnodig teveel betalen aan vaste lasten en uitgaves; dat is niet normaal meer. Het team van 1-2-Check is er om mensen wakker te schudden, educeren en motiveren. 

Wij gaan het gesprek aan en onze ervaring is dat dit al een besparing oplevert van 5%. Daar hebben we onze psychologen voor, die gaan het gesprek met je aan door de behoefte achter de behoefte bloot te leggen. Eng? Nee hoor totaal niet juist. Eerder een eye-opener. 

Stichtingen die echt goede dingen doen, daar werken we mee samen 

Kwaliteit boven kwantiteit. Wij selecteren de stichtingen met wie we samenwerken zorgvuldig.

Op welke manier maken jullie de wereld een klein beetje beter?

 

Daar willen wij namelijk iets voor terug doen en een bijdrage aan geven. 

Kleine beetje helpen

Hebben we je uiteinde geholpen met besparen en ben je je bewuster van hetgeen je kunt uitgeven. Als het goed is kun je nu ook meer uitgeven. 

Gaaf toch? Wat houdt je tegen om iets terug te doen a la 1-2-Check? Join ons team en geef wat terug aan de mensheid. Dit kan in je eigen omgeving of via 1 van onze geweldige partner stichtingen, die al het voorwerk al hebben gedaan. 

Hoe je het ook doet, we hopen dat we je hebben geholpen en gemotiveerd om ook iets terug te doen!