Kan je wel besparen op vaste telefonie en mobiel?

Met een vaste telefoon via de internet- of tv-aanbieder heb je minder keuze uit verschillende abonnementen dan bij mobiele telefonie of toch wel? Samen met de klant letten wij op een aantal punten waar wij jou minimaal een aantal euro's per maand kunnen laten besparen op dit gebied.

Wij van 1-2-Check analyseren jou bel gedrag.

Grofweg zijn er twee soorten abonnementen en wij van 1-2-Check kijken per klant wat het beste voor de klant is en waar hij maandelijks op kan besparen. 

Wij hebben de beste deals gesloten voor onze klanten en letten op twee bel gedragen om de beste aan te bieden. Allereerst is de eerste bekende abonnement het onbeperkt bellen naar vaste en/of mobiele nummers. De gesprekskosten zitten in het maandbedrag. Gesprekkosten komen bovenop het maandbedrag, afhankelijk van hoeveel je belt. Soms gelden aparte bedragen voor bellen in het weekend of 's avonds. 

Geen stress wij hebben alle wegen uitgestippeld en kunnen onze klanten zo een aantal euro's per maand besparen die men overbodig betaald.

Neem het hef in eigen handen met behulp van onze gratis service.

1-2-Check is begonnen met als visie om onze land wat bewuster te maken. Per contract binnen de huishouden, zou je tussen de 4 en 10 euro per maand kunnen besparen zonder dat je dat door hebt en dit PER afgesloten contract. Wij zijn er voor de mensen om bij elke situatie een win-win situatie te creëren. 

Doe snel de 1-2-Check, easy as that!