Ik zit al jaren bij dezelfde aanbieder, prima toch? 

Nou...niet altijd! Tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders die internet en televisie abonnementen aanbieden. Jouw wensen en behoeften zijn met de tijd waarschijnlijk ook veranderd. Misschien kijk jij geeneens televisie meer en zit je alleen op Youtube of Netflix. Je kunt zelfs online televisie kijken. 

In de meeste gevallen betaal teveel geld voor je verschillende abonnementen voor Internet en Tv.

 

1-2-Check bekijkt met jou naar jouw specifieke wensen en brengen jouw voordeligste opties voor je in kaart. 

Bereken Besparingen
Vrouw controle van gegevens over Tablet
Internet en tv vergelijken


Vergelijk de alles-in-1-providers op internetsnelheid, tv-aanbod en prijs. Zie eenvoudig wat de verschillen zijn en welk abonnement het beste bij je past. Sluit direct een alles-in-1 abonnement af of stap over naar een andere provider.

Om goed internet, tv en/of vast bellen te vergelijken vragen wij eerst je postcode. Dan weet je meteen dat de aanbieders die je ziet ook internet, tv en/of vast bellen aanbieden op jouw adres.

Dat vinden we niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. We vergelijken zo veel mogelijk aanbieders bij het vinden van het juiste internet- en tv-pakket voor jou. Hierbij nemen we al je wensen en voorkeuren mee. Van specifieke zenders tot internetsnelheid. Overstappen of afsluiten kan direct en probleemloos. Tja, de titel 'Website van het Jaar' win je niet zomaar. Vier keer in zes jaar. 

Doe de Complete 1-2-CHECK! 

1-2-Check logo.png