“Waarom zou ik overstappen? Ik zit prima bij mijn huidige energieleverancier!”


Je kunt bij energieleveranciers een contract hebben tegen een vast tarief voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voor 3 of 5 jaar. Dit kan gunstig zijn voor je. Je betaalt immers een vast tarief en je komt dus niet voor verrassingen te staan. Na dit contract worden je tarieven variabel, wat betekent dat de tarieven lager of (meestal) hoger worden. Het loont om je huidige contract van tijd tot tijd te “verversen” en weer een contract aan te gaan voor een tegen een vast tarief voor een langere periode. 

Windmolens op groen gebied
Geld inzamelen

Bespaar een boel en steun jouw goede doel! 

 

Bij 1-2-check helpen we jou graag met het besparen in je energiekosten. Wij werken samen met alle energieleveranciers in Nederland en het maakt ons niet bij welke energieleverancier je uiteindelijk kiest. Wij zijn een compleet onafhankelijke vergelijkingswebsite. 


Wij vergelijken binnen 5 minuten meer dan 35 energieleveranciers voor je in onze energie-vergelijker. Kies gegarandeerd de beste deal met onze 100% laagste prijsgarantie, en bespaar tot € 450,- per jaar.

1-2-check doneert namens jou ook nog bij elke overstap €25 euro naar een goed doel. Bespaar jezelf dus nu geld door over te stappen en help hiermee ook nog eens een vereniging of stichting naar keuze!

Bespaar jaarlijks tot € 450,- 

Steun een goed doel naar keuze!

Doe de Complete 1-2-CHECK! 

het doneren van geld